Multifunkce je vybavena řadou úsporných funkcí, které šetří energii a pomáhají redukovat provozní náklady. Tichý režim je ideální pro malé kanceláře, režim hlubokého spánku snižuje spotřebu a nechybí ani režimy pro úsporu toneru.

Multifunkční tiskárna OKI MC563dn nabízí technologii High Definition Colour, má jednoduchou obsluhu a potiskne širokou škálu materiálů od formátu A6 až po 132cm bannery a poradí si s gramáží až 220 g/m2 vhodnou například na vizitky.

Do tiskárny lze instalovat buď tonery s kapacitou 1500 stran, nebo s kapacitou 7000 stran (K) a 6000 stran (CMY) pro úspornější tisk ve větším objemu. V základní konfiguraci disponuje multifunkce zásobníkem na 250 listů A4 a multifunkčním zásobníkem na 100 listů, navíc lze k zařízení přikoupit ještě přídavný zásobník s kapacitou 530 listů. Profesionální multifunkce má po registraci a při používání originálního spotřebního materiálu bezplatnou rozšířenou 3letou záruku se servisem přímo u zákazníka. Aktuálně ji lze pořídit pod 7 tisíc korun a výrobce k ní do konce roku jako bonus v rámci marketingové akce navíc přidává dva černé vysokokapacitní tonery pro vytištění až 14 tisíc stran zdarma.